Πώς να μην πέφτουν τα μαλλιά μου

Home/Μη κατηγοριοποιημένο/Πώς να μην πέφτουν τα μαλλιά μου

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα βασικό πρόβλημα για τους άνδρες και τις γυναίκες. Η σταδιακή απώλεια των μαλλιών ονομάζεται αλωπεκία. Είτε αφορά έναν άνδρα είτε μια γυναίκα, η αργή σταδιακή μείωση της πυκνότητας των μαλλιών ξεκινά συνήθως από την ηλικία περίπου των 50 ετών και είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο που συνδέεται με τη διαδικασία της γήρανσης. Χάρη σε αυτή τη γνώση, ο κομμωτής μπορεί να προτείνει μια νέα και προηγμένη τεχνολογία θεραπείας της τριχόπτωσης που θα κάνει τη διαφορά.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Έχει σημειωθεί σημαντική επιστημονική πρόοδος στην κατανόηση της τριχόπτωσης. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε πλέον ότι κανείς δεν χάνει τα μαλλιά του σε μια νύχτα και ότι απλά με τον καιρό, ή και πρόωρα, η τρίχα μεγαλώνει όλο και λιγότερο, όντας πιο λεπτή.

Επιπλέον, έχει βρεθεί μια σχέση μεταξύ της εμφάνισης της αλωπεκίας και του θύλακα της τρίχας, σύμφωνα με την οποία το περίβλημα του συνδετικού ιστού της τρίχας γίνεται άκαμπτο. Η σκλήρυνση αυτού του περιβλήματος επιβραδύνει την ανάπτυξη του θύλακα της τρίχας. Έτσι η τρίχα εξασθενεί και λεπταίνει.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Χάρη στην εκπαίδευση και την εμπειρία τους, οι κομμωτές μπορούν να προχωρήσουν σε μια διάγνωση για τα μαλλιά σας και να σας συμβουλεύσουν αναφορικά με την καταλληλότερη θεραπεία. Ο κομμωτής σας μπορεί να προσφέρει μια θεραπεία που περιέχει το μοναδικό μόριο AMINEXIL που βελτιώνει την τριχόπτωση, παρατείνει τη διάρκεια ζωής 8000 τριχών και δημιουργεί μια καλύτερη αγκύστρωση της ίνας στο τριχωτό της κεφαλής, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μια πραγματική διαφορά στην πυκνότητα των μαλλιών σας και την υφή τους. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ TIPS ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε για ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Ακριβώς όπως το δέρμα σας θα αντιδράσει εάν δεν το καθαρίσετε και το φροντίσετε σωστά, έτσι και το τριχωτό της κεφαλής σας θα κάνει το ίδιο. Το τριχωτό της κεφαλής και οι θύλακες των μαλλιών σας έχουν ανάγκη όσο το δυνατό πιο καθαρό και ισορροπημένο περιβάλλον, προκειμένου να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας προτείνει τα προϊόντα καθαρισμού για τα μαλλιά που αφαιρούν απαλά τα βακτήρια, αποκαθιστούν το σωστό επίπεδο pH και δεν προκαλλούν ασφυξία στο τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας ένα παχύ στρώμα κατάλοιπων. Να είστε καλός με τα μαλλιά σας: μην τα τραβάτε, μην τα χτενίζετε άγρια και μην τα στεγνώνετε με σκληρό τρόπο. Να έχετε υπόψη, επίσης, και το επίπεδο άγχους σας, καθώς το πολυάσχολο πρόγραμμα και ο περιορισμένος ύπνος μπορούν να εντείνουν την τριχόπτωση.