Λιπαρα Μαλλια: Σαμπουαν στο Μπανιο vs Ξηρο Σαμπουαν

Home/Μη κατηγοριοποιημένο/Λιπαρα Μαλλια: Σαμπουαν στο Μπανιο vs Ξηρο Σαμπουαν

Τα λιπαρά μαλλιά κρύβουν κάτι παραπάνω από μια αρνητική όψη και όποιος υποφέρει από χρόνια λιπαρότητα γνωρίζει πόσο κουραστική μπορεί να γίνει. Η τελευταία τάση του ξηρού σαμπουάν κονταροχτυπιέται με το κλασικό σαμπουάν και το συμπέρασμα αποδεικνύει πως η λιπαρότητα είναι θέμα εξατομικευμένης φροντίδας.


Σαμπουάν στο Μπάνιο

Το προϊόν: Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά σε όλο το μήκος και δείχνουν σημάδια λιπαρότητας αμέσως μετά το λούσιμο, το σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό είναι για σένα.

Τα πλεονεκτήματα: Με ένα και μόνο προϊόν τα μαλλιά σου θα καθαρίσουν σε βάθος, ενώ θα σωθείς και από το καθημερινό λούσιμο που ταλαιπωρεί την υγεία των μαλλιών σου. Επίσης, το χτένισμά σου θα κρατήσει πολύ περισσότερο, ενώ θα νιώθεις τα μαλλιά σου ανάλαφρα χωρίς κατάλοιπα προϊόντων.

Τι λένε οι ειδικοί: Είναι σπάνιο για τα μαλλιά να είναι λιπαρά σε όλο το μήκος οπότε ένα σαμπουάν βαθύ καθαρισμού μπορεί να αφήσει τις άκρες εκτεθειμένες. Αν έχεις μακριά μαλλιά, περιποιήσου τις άκρες με ένα ξηρό λάδι, αλλά χρησιμοποίησε όλα τα επιπλέον προϊόντα, όπως conditioner και μάσκες, συντηρητικά.

Ξηρό Σαμπουάν

Το προϊόν: Το ξηρό σαμπουάν ήρθε για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ανάμεσα στα λουσίματα, αλλά έλυσε και το δίλημμα ξηρές άκρες με λιπαρές ρίζες.

Τα πλεονεκτήματα: Τα ξηρά σαμπουάν έχουν προηγμένη σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα ούτε βαραίνει τα μαλλιά. Αν οι ρίζες των μαλλιών σου λαδώνουν αμέσως, ενώ οι άκρες σου ταλαιπωρούνται από το πιστολάκι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ξηρό σαμπουάν για να κερδίσεις μέρες μακριά από τη θερμότητα.

Τι λένε οι ειδικοί: Η χρήση του ξηρού σαμπουάν πρέπει να γίνεται με προσοχή και μέτρο ενδιάμεσα στα λουσίματα. Δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το νερό που είναι αναντικατάστατο στον τρόπο που ξεπλένει τους ρύπους και αναζωογονεί τα μαλλιά. Από την άλλη, θα αναγνωρίσεις την υπεροχή του στις περιπτώσεις που έχεις κάνει το απόλυτο χτένισμα και θέλεις να το διατηρήσεις παραπάνω.