Ποιο ειναι το ιδανικο σαμπουαν για βαμμενα μαλλια;

Home/Μη κατηγοριοποιημένο/Ποιο ειναι το ιδανικο σαμπουαν για βαμμενα μαλλια;

Αν τα βαμμένα μαλλιά σου ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα, πιθανότατα φταίει ότι δεν χρησιμοποιείς σαμπουάν ειδικό για βαμμένα μαλλιά. Κάτι που είναι κρίμα, ειδικά αν έχεις βρει την τέλεια απόχρωση. Προστάτεψε λοιπόν το νέο χρώμα σου, χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών.

Σαμπουάν για μαλλιά με ανταύγειες

Αν έχεις όμορφες καινούργιες ανταύγειες, είτε κλασικές είτε lowlights (σε πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σου), επίλεξε ένα σαμπουάν σχεδιασμένο για να προστατεύει, αλλά και να αναδεικνύει το χρώμα, τονίζοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις. Προτείνουμε το Vitamino Color A OX από τη σειρά Serie Expert. Ενώ καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, ταυτόχρονα προστατεύει το χρώμα από τις ακτίνες UV που ευθύνονται για το ξεθώριασμα.

Πώς να αποφύγεις τον αποχρωματισμό

Με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης αποφεύγεις επίσης το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα. Η νέα σειρά Blondifier για ξανθές, επίσης από τη Serie Expert, περιλαμβάνει το σαμπουάν Blondifier Shampoo Cool με εκχύλισμα acai berry και μωβ χρωστικές, που εξουδετερώνουν τους πορτοκαλί τόνους.

Για τις καστανές, το σαμπουάν Vitamino Color A OX περιέχει κρέμα CC, ειδικά σχεδιασμένη για να εξουδετερώνει τις κοκκινωπές αποχρώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Ενάλλασσέ το με το conditioner σου για να διατηρήσεις το καστανό σου φυσικό και λαμπερό.

Φυσικά προϊόντα καθαρισμού

Προτιμάς τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για τα μαλλιά σου; Η νέα σειρά περιποίησης Source Essentielle περιέχει 80-99% vegan, φυσικά συστατικά και κυκλοφορεί σε δοχεία που μπορούν να γεμιστούν ξανά μέχρι και τρεις φορές στα κομμωτήρια. Στη σειρά, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν για διαφορετικούς τύπους μαλλιών, ξεχωρίζει το Radiance Balm με πολτό σύκου, ειδικά σχεδιασμένο για να ενυδατώνει τα βαμμένα μαλλιά και να προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής του χρώματος και τη λάμψη. Ιδανικό για να φροντίσεις τα μαλλιά σου, αλλά και το περιβάλλον!